OSTALI BEZ TROFEJA

Evo što kažu Dinamove zvijezde nakon izgubljenog Kupa

14.05.2014 u 07:59

  • +12

Nogometaši Rijeke s trofejem Rabuzinovo sunce

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovačić

Bionic
Reading

Rijeka slavi Kup. Momčad Matjaža Keka je bila bolja od aktualnog hrvatskog prvaka Dinama i u uzvratnoj utakmici igranoj na Kantridi (2:0)

U Dinamu su vjerovali kako mogu do dvostruke krune, ali na Kantridi nisu imali šansi. Evo što kažu u modroj svlačionici nakon što su ostali bez jednog domaćeg trofeja.

'Rijeka je spretno, sretno i zasluženo osvojila Kup. Čestitam igračima i stožeru Rijeke na tome. Mi smo došli ovdje preokrenuti vodstvo Rijeke, ali nismo uspjeli iako smo dominirali, dali sve od sebe i krenuli dobro od početka. Ozlijeđeni igrači su igrali koliko mogu, svi su dali maksimum, ali nije išlo, Rijeka je odradila taktički odlično utakmicu, njihov najbolji igrač Kek je to sve najbolje posložio', Duje Čop.

'Jednostavno nismo bili pravi u prvoj utakmici na Maksimiru. Ovdje smo dali sve od sebe, svi smo ostavili srce na terenu, mislim da nam se nema što prigovoriti, stvarno smo htjeli okrenuti priču. Eto, ostaje nam žal za Kupom, čestitam Rijeci koja je zasluženo osvojila trofej', Josip Pivarić.

'Čestitam protivnicima, bili su bolji od nas u dvije utakmice i na kraju osvojili Rabuzinovo 'Sunce'. Imali su prednost iz Zagreba, mi smo htjeli preokrenuti priču i pokušali smo dati sve od sebe. Ipak, i tu su slavili, eto, dogodilo se, nitko nije očekivao danas ovakav rezultat, vjerovali smo u sebe i u to da možemo okrenuti stvari u svoju korist. Mi se sada okrećemo derbiju s Hajdukom, prvaci smo i moramo to riješiti i završiti pobjedom i lijepo proslaviti naslov prvaka', Arijan Ademi.