Od 20 sati

Evo gdje možete gledati najvažniju utakmicu sezone za Dinamo; ovako nešto se ne propušta…

09.08.2022 u 11:16

Bionic
Reading

Ispred nogometaša zagrebačkog Dinama je važna uzvratna utakmica trećeg pretkola Lige prvaka protiv bugarskog Ludogoreca (20 sati, MAXSport 1). U igri je puno milijuna eura koje će onaj koji prođe dalje zaraditi…

U prvoj utakmicu u Bugarskoj Dinamo bio bolji 2:1 čime je napravio velik korak prema play-offu Lige prvaka.

Očekivano, za uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka stoga se tražila ulaznica više, a svi oni koji neće moći doći na utakmicu TV prijenos će moći pratiti od 20 sati na kanalu MAXSport 1 (MAXtv). Ipak je ovo zasad najvažnija utakmica sezone za Dinamo koja se ne propušta, a koliko je ukupno milijuna eura u igri, u slučaju prolaza, pročitajte OVDJE.

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

'Očekujem stabilan i siguran Dinamo koji će imati veliku potporu navijača. Igrači su se nakon Varaždina uspjeli odmoriti. Ludogorec je protivnik za respekt, ali mi u utakmicu odlazimo odlučni da potvrdimo plasman u play-off Lige prvaka', rekao je trener Dinama Ante Čačić koji nije otkrio koji će prvih 11 istrčati na Maksimiru. No, moguće je da istriči momčad u kojoj u vrhu napada nema Brune Petkovića.

Prema nekim informacijama sastav bi mogao biti: Livaković – Ristovski, B. Šutalo (Lauritsen), Perić, Ljubičić – Mišić, Ademi - Baturina, Ivanušec, Oršić – Drmić.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport