SuperSport HNL

Evo gdje gledati oslabljeni Rudeš i Varaždin; trener gostiju naglasio zašto je oprezan

22.04.2024 u 11:09

Bionic
Reading

U posljednjoj utakmici 31. kolo SuperSport HNL-a od 17 sati igraju Rudeš i Varaždin (Max Sport 1, MAXtv)

Nogometaši Varaždina u goste Rudešu, koji je i službeno već ispao u niži razred, dolazi nakon poraza od Dinama 2:1 (zaostala utakmica) te vikend prije toga od Lokomotive (2:0).

No, u klubu iz Varaždina su ipak zadovoljni trenutačnim sedmim mjestom na ljestvici te činjenici da su osvojili 33 boda. S druge strane skromni Rudeš skupio je svega sedam bodova…

Varaždin će na toj utakmici biti bez nekih važnih igrača poput Boršića, Lusaveca i Jelenića, a uz to je trener Nikola Šafarić dodatno oprezan.

'Protiv Slaven Belupa su pokazali koliko mogu biti opasni i rezultat je mogao biti drugačiji jer stvarali su šanse, a golman Slaven Belupa je spašavao gostujući sastav, tako da moramo s velikim oprezom pristupiti sutrašnjoj utakmici, maksimalno odgovorno i dobro se pripremiti da odigramo kvalitetnu utakmicu i napravimo dobar rezultat', kazao je Šafarić.

S druge strane u domaćem Rudešu su itekako svjesni situacije, a dodatni problem stvara im to što su zbog ozljeda otpali Tomislav Srbljinović i Ante Ćorić.

'Sve utakmice su nam u posljednje vrijeme slične. Nema tu nekih velikih razlika. Pokazali smo u te posljednje dvije, prave domaće utakmice, da smo bili dosta konkurentni. Falile su nam nijanse za dobar rezultat. Slaba realizacija nas je koštala posljednjeg poraza, protiv Slaven Belupa. Stvorili smo dosta prilika, više nego inače do sada i ja se nadam da ćemo protiv Varaždina biti bolji u toj samoj realizaciji", kazao je trener Rudeša Davor Mladina.