oči u oči

Dogodio se sastanak Kovača i pobunjeneg igrača Bayerna: Prekretnica ili početak kraja?

19.10.2018 u 16:22

Bionic
Reading

Niko Kovač i James Rodriguez sastali su se uoči nastavka klupske sezone i riješili neslaganja između sebe, što bi moglo donijeti potreban mir u Bayern koji je upao u rezultatsku krizu. No, ako se unatoč tome dogode novi neuspjesi na travnjaku, uprava minhenskog kluba neće imati izbora...

Nakon razočaravajuća četiri poraza u nizu na kormilu Bayerna, za bivšeg hrvatskog izbornika stvari bi trebale krenuti sljedećih dana ipak na bolje. Naime, uprava na čelu s predsjednikom Ulijem Hoenessom stala je na njegovu stranu i optužila novinare koji ga kritiziraju za neprofesionalizam, a čini se da je uspio ukrotiti i najvećeg pobunjenika u svojoj svlačionici.

  • +15
Trener FC Bayerna Niko Kovač s igračima na Oktoberfestu Izvor: Pixsell / Autor: ATB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Naime, njemački mediji danima su pisali o pobuni Jamesa Rodrigueza protiv Nike Kovača. Kolumbijac nije bio zadovoljan dobivenom minutažom i bio je najglasniji kritičar svog trenera, a samim time i glavni krivac za nesigurnost koja se uvukla u kompletnu momčad i rezultirala neočekivanim porazima.

Dnevnika Marca doznaje da su se Kovač i James sastali uoči nastavka klupske sezone i u četiri oka raspravili sve što je trebalo raspraviti te dali riječ jedan drugom da će nastaviti u potpunosti međusobno surađivati kako bi Bayern lakše izašao iz krize.

To bi mogla biti prekretnica za Niku kojeg u subotu čeka gostovanje kod Wolfsburga, a onda tijekom tjedna grčki AEK u Ligi prvaka pa dvoboj s Mainzom u Bundesligi. Utakmice su to u kojima Bayern ne bi trebao imati problema, a niz od tri pozitivna rezultata učinio bi atmosferu u u klubu puno ugodnijom i dao potrebno vrijeme hrvatskom stručnjaku da izvuče iz svojih nogometaša maksimum.

Novi neuspjesi bi ga pak doveli u istu situaciju kao i Carla Ancelottija u isto vrijeme prošle godine i teško da bi zadržao posao...