Modri osigurali prednost

Dinamov strijelac požalio se na jednu stvar koja im je na Maksimiru bila veliki hendikep, a najavio je i kako u uzvratu neće čuvati rezultat

21.07.2021 u 06:43

Bionic
Reading

Kristijan Jakić se osvrnuo na pobjedu nad ciparskom Omonijom u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka

Dinamo je u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka na Maksimiru pobijedio Omoniju. U pobjedi od 2:0, Lovro Majer je zabio prvi gol u 65. minuti i namjestio drugi koji je u 81. zabio Kristijan Jakić i tako potvrdio pobjedu Dinama.

  • +45
Dinamo - Omonia, 2. pretkolo Lige prvaka, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Bila je to dosta zanimljiva utakmica s naše i njihove strane. Znali smo da će nam biti teško. Omonia je jako zahtjevan protivnik, ali mislim da smo bili bolji baš za ta dva gola. Mogli smo možda i do trećeg gola, ali ne treba pobjedi gledati u zube', rekao je Jakić nakon utakmice.

Jedna od stvari koje su mogle biti bolje, barem prema Jakiću, je i teren maksimirskog stadiona koji nije u najboljem stanju.

'Jako je teško igrati protiv ekipe koja se povuče, a ni teren nije kako treba pa lopta ide sporije. Ne možeš brzo probijati linije. No, bili smo strpljivi i dočekali svoju šansu i zabili. Ne želimo razmišljati o tome da čuvamo rezultat. Želimo tamo pobijediti i idemo na uzvrat kao da je 0:0.'

Uzvratni susret je na rasporedu za tjedan dana, u utorak 27. srpnja, u Nikoziji. Za sada stoji da će se igrati u 17 sati na više od 40 stupnjeva što su tražili Ciprani, no moguće je da se termin i prebaci za nešto kasnije kako bi se očuvalo zdravlje igrača.

Pogledajte još jednom golove prvog kola HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.