Igrač utakmice

Dinamov motor Lovro Majer iskreno progovorio o lošim igrama Modrih na startu sezone i upozorio na uzvrat s Omonijom

20.07.2021 u 22:39

Bionic
Reading

Lovro Majer se osvrnuo na pobjedu Dinama nad Omonijom u drugom pretkolu Lige prvaka

Dinamo je u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka na Maksimiru pobijedio Omoniju, a igrač utakmice je bez dvojbe bio Lovro Majer. U pobjedi od 2:0, Majer je zabio prvi gol u 65. minuti i namjestio drugi koji je u 81. zabio Kristijan Jakić.

  • +45
Dinamo - Omonia, 2. pretkolo Lige prvaka, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Ovo je važna pobjeda za nas jer nismo još uhvatili pravi ritam. Neki su se tek priključili ekipi i još nam nedostaje nekoliko utakmica. No, bez obzira na sve mislim da smo u boljoj formi sada nego što smo bili u isto vrijeme prošle godine', rekao je nakon utakmice Majer pa se osvrnuo na utakmicu s Omonijom:

'Nije bilo lako trčati. Vrijeme je bilo teško, ali znali smo da če doči naš trenutak. Na kraju smo uzeli tih lijepih 2:0. Omonia nas nije iznenadila. Znali smo da su težak protivnik, ali napravili smo što smo htjeli. Znamo da će tamo isto biti teško. Još ništa nije gotovo', poručio je Majer.

Uzvratni susret je na rasporedu za tjedan dana, u utorak 27. srpnja, u Nikoziji. Za sada stoji da će se igrati u 17 sati na više od 40 stupnjeva što su tražili Ciprani, ali izgleda da bi se to moglo i promijeniti jer je tamošnji Savez navodno ipak poslušao glas razuma i zbog zdravlja nogometaša tražio da se susret pomakne na kasniji termin.

Pogledajte još jednom golove prvog kola HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.