PRIJETI LI MU OTKAZ?

Dinamo tone i tone, Ivanković nije previše zabrinut

20.10.2013 u 13:08

Bionic
Reading

Branko Ivanković ne zabrinjava se zbog mogućeg otkaza nakon još jednog neuspjeha na klupi Dinama, ovaj put na gostovanju kod Splita u 13. kolu MAXtv Prve lige

Dinamo otkad ga je preuzeo Ivanković niže slabe rezultate i neuvjerljive igre. Izgubio je od Černomoreca i Ludogoreca u Europi, kiksao u Zadru, poražen na Poljudu, jedva dobio Rijeku i sada u subotu opet doživio poraz, na gostovanju kod RNK Splita. 'Modrima' je presudio Mate Bilić, a gostujući strateg nije djelovao zabrinuto za svoje mjesto na klupi, iako je poznato da u Maksimiru nemaju mnogo strpljenja za trenere.


'Znali smo da nas čeka borbena i čvrsta utakmica, pripremali smo se na to jer smo znali da ćemo teško stvarati prilike protiv ovako gusto postavljenog protivnika. U takvoj igri je bitno zabiti, promašili smo neke prilike, bili dosta loši iz prekida kojih smo danas imali jako puno i onda je teško očekivati više od ovoga,' prenosi službena stranica kluba izjavu Branka Ivankovića koji je dodao:

'Dobili smo gol iz naše male pogreške, oni su imali rezultat, dalje su se branili i onda je bilo još teže proći; čak je i Bilić bio na svojih 20-30 metara. Ne mogu zamjeriti igračima na želji, borbenosti i pokušajima, ali danas nije išlo. Problem? Stvaramo dosta šansi, čak smo ih najmanje stvorili danas ako gledamo posljednje utakmice, no realizacija nije bila na razini. Da smo zabili prvi gol onda se Split mora otvoriti, imali bismo više prostora i to je onda potpuno drugačija utakmica, ali nismo i završilo je kako je završilo.'

Dinama sada čeka novi europski obračun, protiv moćnog PSV-a i bilo bi veliko iznenađenje da Ivanković preživi na klupi novi poraz.