sprema se spektakl

Dinamo objavio cijene ulaznica za Rosenborg: Otvorene dodatne tribine, jedna jeftinija nego protiv Mađara...

16.08.2019 u 15:19

Bionic
Reading

Nogometni klub Dinamo potvrdio je ovog petka kako u subotu započinje prodaja ulaznica za dvoboj protiv Rosenborga sljedeće srijede, a tribina zapad gore 50 kn je jefitnija nego protiv Ferencvarosa...

Dinamo igra u srijedu ključnu utakmicu za plasman u Ligu prvaka, protiv norveškog Rosenborga i nužna mu je podrška s tribina.

  • +8
Liga prvaka, 3. pretkolo: Ferencvaros - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Iako se vjeruje kako će navijači pohrliti na Maksimir i ispuniti ga protiv Norvežana, u Dinamu nisu ništa htjeli riskirati i ovog petka objavili su cijene ulaznica koje su slične onima protiv Ferencvarosa, s tim da je jedna tribina i jeftinija.

Cijena ulaznice za sjever bit će 70 kn, a za istok 100 kn, isto kao i protiv Mađara, dok će zapad gore biti 100 kn, a ne 150 kao u prethodnom europskom dvoboju.

U ovom susretu bit će otvorena i tribina zapad dolje po cijeni od 200 kn, a moći će se kupiti i ulaznice za inače gostujući jug na kojem će cijena biti samo 50 kn.

U srijedu na sam dan utakmice cijene će biti nešto veće: sjever 100 kn, istok i zapad gore 150 kn, zapad dolje 250 kn, jug 70 kn.

'Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima,' stoji na službenoj stranici kluba.

Utakmica Dinama i Rosenborga počinje u srijedu u 21 sat.