sve s istim ciljem

Kako su navijači 'natjerali' Dinamo da se odrekne prvih 10.000 kuna

15.08.2019 u 15:44

Bionic
Reading

U sklopu kampanje 'Fair play na tribinama', a nakon utakmice 3. kola HT Prve lige Dinamo - Gorica odigrane na stadionu Maksimir, klub je izdvojio 10.000,00 kuna u skladu sa sadržajem kampanje.

GNK Dinamo i Hrvatski Crveni križ kampanjom 'Fair play na tribinama' potiču navijače na ispravne i društveno prihvatljive oblike ponašanja na nogometnoj utakmici koje uključuje navijanje bez upotrebe pirotehnike, rasizma, diskriminacije i govora mržnje.

Klub će u za svaku utakmicu za koju ne bude kažnjen od strane HNS-a i UEFA-e izdvojiti novčani iznos koji će na kraju prvog dijela sezone putem natječaja i odabira Komisije ukupan iznos dodijeliti udrugama ili organizacijama koje skrbe o djeci, mladima i socijalno ugroženim osobama.

Za utakmice HT Prve lige i Hrvatskog kupa koje prođu bez kazne klub će izdvojiti po 10.000,00kn, a za UEFA utakmice iznos je 5.000,00 eura.

Pozivamo navijače Dinama da poštuju fair play pravila na tribinama na domaćim utakmicama na stadionu Maksimir, ali jednako i na gostujućim susretima kada je prvoj momčadi podrška s tribina itekako bitna.

  • +8
Liga prvaka, 3. pretkolo: Ferencvaros - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL