HUMANITARNI DERBI

Dinamo i navijači za malenu Emu Colner

08.04.2014 u 18:16

Bionic
Reading

Utakmica 30. kola MAXtv Prve lige u Maksimiru (subota u 15 sati) neće biti samo zanimljiv nogometni derbi već će imati i jednu posebnu svrhu. Naime, susret Dinamo - Rijeka humanitarnog je karaktera i igrat će se za osmogodišnju djevojčicu Emu Colner koja boluje od cistične fibroze.

Svi navijači kupovinom ulaznice za veliki derbi sudjeluju u humanitarnoj akciji kojom se prikuplja financijska pomoć za djevojčicu Emu Colner oboljelu od cistične fibroze.

Nasljedna bolest Emi uzrokuje brojne probleme i težak život, a kako bi joj se olakšalo zdravstveno stanje potrebno je kupiti skupi Vest aparat koji jedini u svijetu pouzdano omogućuje čišćenje dišnih putova.

Upravo iz tog razloga Dinamo je odlučio veliku utakmicu s Rijekom posvetiti Emi, a zarada od prodanih ulaznica ići će za kupovinu potrebnog aparata. S obzirom na humanitarni karakter derbi utakmice cijene za susret iznose 10 kuna Sjever, 30 kuna Istok i 50 kuna Zapad.


Također, igrači će prije utakmice na teren izaći u posebnim humanitarnim majicama kako bi dodatno upoznali navijače s borbom koju Ema prolazi.

Pretprodaja ulaznica za derbi Dinamo - Rijeka počinje u petak, 11. travnja u 10 sati na blagajni Zapad, a ulaznice će se moći kupiti i na dan utakmice, u subotu 12. travnja.

Također, članovi kluba (ukoliko još nisu) mogu iskoristiti pogodnost besplatnih utakmica, dok vlasnici godišnjih ulaznica ne trebaju posebno kupovati ulaznice za ovu humanitarnu utakmicu. Ipak, svi zainteresirani mogu uplatiti novčani iznos za Emu na broj računa HR 77236 00003116121947.