SAMO DA GA PRODAJU

Di Maria otkrio još jednu veliku gadost Reala

06.09.2014 u 12:07

Bionic
Reading

Veznjak argentinske nogometne reprezentacije Angel Di Maria, koji je krajem kolovoza prešao iz Real Madrida u Manchester United za 75 milijuna eura, izjavio je u razgovoru za argentinsku radijsku postaju Radio America kako je njegov bivši klub tražio da ne igra u finalu Svjetskog prvenstva u kojemu je Argentina izgubila od Njemačke sa 0:1 u Rio de Janeiru 13. srpnja.

Di Maria je ozlijedio prepone u četvrtfinalu protiv Belgije, te je, iako se do finala nije u potpunosti oporavio, želio nastupiti.

'Oko 11 sati na dan finala stiglo je pismo iz Madrida u kojem su tražili da ne igram, ali ja ih nisam želio poslušati. Razgovarao sam s izbornikom Sabellom i on mi je savjetovao da se ne izlažem, a ja sam mu odgovorio kako ću učiniti sve da zaigram. Mnogo sam propatio tog jutra, jer ne igrati u finalu Svjetskog prvenstva je nešto najgore što se može dogoditi igraču. Sada samo želim svaki put igrati za reprezentaciju i uvijek ću se odazivati', izjavio je Di Maria, te još jednom ponovio kako odlazak iz Reala nije bio njegova želja.

'Nikada nisam rekao da želim otići. Igrači i navijači su me podržavali, ali klub je razmišljao samo o tome kako će me prodati', dodao je Di Maria koji je bio junak 4:2 pobjede Argentine protiv Njemačke u srijedu u Düsseldorfu u 'reprizi' finala SP-a s pogotkom i tri asistencije.