stao u obranu

Dejan Lovren nije izdržao: Poručio navijačima Liverpoola neka se srame

26.07.2018 u 10:18

Bionic
Reading

Hrvatskom braniču Dejanu Lovrenu nisu dobro sjele uvrede i kritike koji su navijači Liverpoola slali na račun Lorisa Kariusa na Instagramu...

Podsjetimo, Karius je upropastio Liverpoolu finale Lige prvaka sa svoje dvije početničke pogreške i od tada je pod ogromnim pritiskom navijača, a pogreške su se nastavile u prijateljskim utakmicama uoči početka nove sezone.

  • +4
International Champions Cup 2018., Liverpool - Borussia D. Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Engleski mediji tvrde da ga je Jürgen Klopp već otpisao i namjerava ga se riješiti ovog ljeta, a na njegovom mjestu bit će ugledni Brazilac Alisson Becker.

Na Instagramu je jedna grupa Liverpoolovih navijača udarila ponovo po Kariusu nakon loše reakcije u susretu s Borussijom Dortmund, a onda im je stigao neočekivani odgovor Dejana Lovrena.

'Ne s**ite! Sramite se kad tako tretirate našeg igrača! I zato što se nazivate Liverpoolovom navijačkom stranicom,' napisao je ogorčeni hrvatski branič.

Lovren je poznat kao pravi timski igrač, ali i čovjek koji se ne suzdržava od izražavanja svog mišljenja. S obzirom da je i sam trpio žestoke kritike od strane navijača Liverpoola u pojedinim fazama svoje karijere na Anfieldu, ne iznenađuje što je stao u obranu Kariusa...