BIO BI TO NOVI IZAZOV

Cristiano Ronaldo je karijeru trebao završiti u Europi; poznato je ime velikana koji ga tako jako želi, ali sve je stalo zbog pandemije

23.03.2020 u 22:03

Bionic
Reading

Zadnjih mjeseci dosta se nagađalo oko odlaska Cristiana Ronalda iz Juventusa u klub u kojem bi i okončao karijeru, ali mogući transfer zaustavila je kriza u svijetu zbog pandemije koronavirusa

Portugalski napadač ima 35 godina, ali i dalje neumoljivo trpa, a prema fizičkoj spremi ravan je 20-godišnjacima. Zato nije čudo da je i dalje jedan od najpoželjnijih igrača iako ga ugovor s Juventusom veže sve do ljeta 2022.

No drugi velikani ne odustaju, prate svaki korak Ronalda u talijanskom prvaku odnosno je li zadovoljan u Serie A. Svi znaju da Portugalac u klub ne donosi samo golove nego i veće zanimanje medija, više sponzora, brojniju publiku na stadionima, značajni porast novca od televizijskih reklama, prodaje dresova... Uglavnom Ronaldo je tvornica novca ne samo za sebe nego i onoga tko ga kupi.

U zadnje vrijeme dosta se pisalo o njegovom mogućem bijegu iz 'stare dame' pa je čak bilo aktualno da odlazi u Inter Miami gdje bi od sljedeće sezone zaigrao s Lukom Modrićem.

Talijanski mediji sada vrte drugu priču. Prema njima već dugo traje koketiranje Ronalda i njegovog menadžera Jorge Mendesa s PSG-om. U Parizu je svima dosta Neymara, rado bi ga se riješili, a novac koji bi dobili od prodaje Brazilca uložili bi u dovođenje portugalske zvijezde.

  • +5
Serie A, Juventus - Inter Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

Nije čak ni nemoguća trampa Ronaldo za Neymara, jer i brazilskom nogometašu ugovor sa sadašnjim klubom traje do ljeta 2022.

Ipak, ovakav rasplet, koji uopće nije nemoguć, zaustavljen je višom silom, sport, kao i ekonomija u Europi, stali su zbog koronavirusa i dok se ne sredi situacija oko pandemije pregovori su stali, ali sigurno će se u bolja vremena i nastaviti.