NAKON POTRESA U ZAGREBU

Emotivne riječi legendarnog kapetana Darija Srne dirnut će u srce cijelu Hrvatsku, ali i Beograd, Sarajevo, Zenicu...

23.03.2020 u 16:55

Bionic
Reading

Nakon što se o potresu u gradu Zagrebu oglasio kapetan Luka Modrić, sada se putem društvene mreže javio bivši vođa hrvatske nacionalne vrste Darijo Srna

Podsjećamo, Zagreb je u nedjelju pogodio niz jakih potresa. Onaj prvi, a ujedno i najjači potres zatresao je glavni grad oko 6.30 snagom od 5.5 sutpnjeva po Richterovoj skali.

Bio je to najjači potres na ovom području u posljednjih 140 godina. Šteta se još zbraja, mnogi građani ostali su bez krova nad glavom ili imaju veća oštećenja na svojim domovima, a ima i lakše i teže ozlijeđenih.

Na ulice su izašli navijači i pomogli u saniranju štete, a poruke podrške Zagrebu su poslali brojni hrvatski sportaši. Javili su se Mario Mandžukić, Zlatko Dalić, Andrej Kramarić, Bojan Bogdanović, Borna Ćorić, Ivan Rakitić, Luka Modrić, a dan nakon potresa oglasio se i legendarni kapetan Darijo Srna.

  • +103
Potres u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

'Iako kilometrima daleko, u srcu i mislima uz svoj narod, svoju zemlju, svoju jedinu domovinu Hrvatsku! Uz sve one heroje među vama i sve volontere koji nesebično pomažu drugima! Zagrebe izdrži❤nema predaje! Sarajevo, Beograd, Novi Sad, Banja Luka,Zenica... Hvala svima!', napisao je Srna koji je upisao 134 nastupa za reprezentaciju.