kakva šamarčina!

Cristiano Ronaldo doživio je novo poniženje; trener Manchester Uniteda izgubio je strpljenje i na kraju je donio radikalnu odluku

03.08.2022 u 14:14

Bionic
Reading

Trener Manchester Uniteda Erik ten Hag dovoljno je dugo trpio samovolju Cristiana Ronalda te je napokon odlučio njegovom bahatom ponašanju stati na kraj. Pala je radikalna odluka nakon koje će Portugalac sigurno poludjeti na sve u klubu

Propustio je Cristiano Ronaldo početak priprema Manchester Uniteda za novu sezonu, opravdao se 'obiteljskim razlozima' te propustio dvotjednu turneju 'crvenih vragova' po Aziji i Australiji.

Novi trener Uniteda Erik ten Hag i čelnici kluba odlučili su mu izaći u susret te zbog te njegove odluke nisu radili dramu. No, Ronaldo je na sve načine pokušavao napustiti Old Trafford, nudio se klubovima koji igraju Ligu prvaka, činio je sve samo da ode iz kluba.

No, United ga ne želi pustiti, pa se CR7 napokon prošlog tjedna ukazao u trening-kampu te se priključio suigračima na pripremama za novu sezonu.

Za početka je ovog tjedna odigrao samo 45 minuta u prijateljskom susretu protiv Rayo Vallecana, no razbjesnio je navijače nakon što je prije svih, dok je utakmica još trajala, napustio stadion. Sada se zbog toga oglasio i trener Erik ten Hag.

'Iskreno, nije samo Ronaldo u pitanju... Još su neki igrači otišli ranije...', rekao je razočarani Ten Hag te dodao:

'To je neprihvatljivo! Za bilo koga! To im sigurno neću zaboraviti. Rekao sam im da smo mi momčad i da svi moraju ostati do samog kraja.'

A kao jednu od 'kaznenih mjera' Erik ten Hag je odlučio da Cristiano Ronaldo ispada iz prvih 11 Manchester Uniteda! 'Crveni vragovi' novu sezonu započinju u nedjelju (7. kolovoza, 15 sati, Arenasport, MAXtv) domaćom utakmicom protiv Brightona.

Engleski mediji bliski svlačionici Uniteda tako tvrde da će CR7 novu sezonu gotovo sigurno započeti na klupi za rezerve. Ispred njega će prednost imati trio koji je igrao za vrijeme priprema - Jadon Sancho, Marcus Rashford, Anthony Martial.

Težak je ovo udarac za Ronalda, ovakvo poniženje nije doživio jako dugo. Dojam je da Ten Hag više nema živaca za njegovo ponašanje, dovoljno je dugo trpio samovolju portugalske zvijezde i sad je svemu odlučio stati na kraj. 

Engleska Premier liga na Arenasport kanalima! Nova sezona najjače lige na svijetu počinje 5. kolovoza utakmicom Crystal Palace – Arsenal na Arenasport 1 u 21:00. Na Arenasport kanalima pratite prijenose svih 380 utakmica u sezoni jer sportskog uzbuđenja sigurno neće nedostajati.

Više informacija OVDJE.