ukazao se

Cristiano Ronaldo zaigrao za rezerve Manchester Uniteda, a onda je svojim potezom razbjesnio navijače

31.07.2022 u 20:25

Bionic
Reading

U prijateljskom susretu igranom na Old Traffordu, Manchester United je odigrao 1:1 protiv španjolskog Rayo Vallecana, a za 'crvene vragove' je prvi put ove sezone nastupio i Cristiano Ronaldo

Prvi put ove sezone u startnoj postavi Uniteda našao se i slavni Portugalac Cristiano Ronaldo za kojeg se nagađa kako želi napustiti klub.

CR7 je zbog obiteljskih razloga propustio Unitedove pripreme u Aziji i Australiji, a momčadi se pridružio prije pet dana. Posljednji put za 'crvene vragove' je nastupio prije 85 dana.

Kako je United u subotu igrao protiv Atletico Madrida, danas su zaigrali mladi igrači, kao i oni koji su tijekom priprema igrali malo. Ronaldo je bio u početnom sastavu te 'rezervne momčadi' Uniteda i na terenu je proveo prvo poluvrijeme.

Umjesto njega u nastavku susreta je ušao Amad Diallo kojem su trebale samo dvije minute kako bi se upisao među strijelce.

Gosti su mogli izjednačiti gotovo odmah, kada je bivši Unitedov igrač Radamel Falcao pogodio gredu. U 57. minuti, španjolska je momčad stigla do zasluženog izjednačenja, a strijelac je bio Alvaro Garcija.

A Ronaldo je razbjesnio navijače Uniteda jer nije dočekao kraj utakmice na Old Traffordu. Odlučio je Portugalac ranije otići sa stadiona, utakmica je još trajala, a kamere su ga uhvatile kako napušta stadion ranije od ostatka suigrača.

Manchester United otvara sezonu 7. kolovoza protiv Brighton & Hove Albiona.