vraća se u italiju?

Cristiano Ronaldo napokon može odahnuti; pojavio se klub koji ga ipak želi: On može biti naš Maradona

28.07.2022 u 09:47

Bionic
Reading

Sastanak Cristiana Ronalda (37) s čelnicima Manchester Uniteda nije prošao dobro, Portugalac pod svaku cijenu želi napustiti Old Trafford, a 'crveni vragovi' čine sve kako bi ga zadržali. Nudio se CR7 gotovo svim europskim velikanima, no redom su ga odbijali, ali sada se ukazala nada

Drama na Old Traffordu nastavlja se. Cristiano Ronaldo (37) i dalje insistira na odlasku iz Manchester Uniteda jer pod svaku cijenu želi igrati Ligu prvaka. Nudio se tijekom ljeta svim velikanima, ali nitko nije zainteresiran jer bi dovođenje Ronalda morali platiti najmanje 30 milijuna eura.

Prvi sastanak Ronalda i njegovog menadžera Jorgea Mendesa s čelnicima Uniteda nije prošao dobro. Portugalac je ljutito napustio pregovore jer na Old Traffordu insistiraju da ostane i odradi ugovor do kraja.

Podsjetimo, Ronaldo se nudio Bayernu, PSG-u, Atletico Madridu i Chelseaju, no za sada se samo 'bluesi' nisu izjasnili. Ostali su jasno dali do znanja da ih Portugalac ne zanima. I to je glavni razlog svih Ronaldovih frustracija koji očajnički pokušava pronaći klub u kojem bi igrao Ligu prvaka.

Sada su se na Old Traffordu dosjetili te su mu ponudili potencijalno rješenje - United je spreman Cristiana Ronalda pustiti na jednogodišnju posudbu u klub koji će nastupati u Ligi prvaka, ali zauzvrat traže produženje Ronaldove vjernosti na još jednu godinu. Tako bi United ove sezone bez Ronalda pokušao izboriti povratak u Ligu prvaka, a on bi se morao vratiti na Old Trafford nakon posudbe.

Čini se da je ovaj plan odmah ohrabrio neke od zainteresiranih klubova, a pojavio se i jedan novi. Koji ga je spreman odmah angažirati!

'Cristiano Ronaldo može biti naš Maradona!', ispalio je kontroverzni predsjednik Napolija Aurelio de Laurentiis.

Jasno je da su se na jugu Italije odmah uzburkale navijačke strasti, uzavrela južnjačka atmosfera sigurno bi odgovarala temperamentnom Ronaldu, a tek usporedbe s Maradonom koji je Napoli vodio do dva naslova prvaka.

Dodatni poticaj u cijeloj priči je činjenica da su De Laurentiis i Jorge Mendes već godinama veliki prijatelji i poslovni suradnici, a navodno je i sam Cristiano Ronaldo spreman odreći se trećine plaće samo kako bi zaigrao u Ligi prvaka. Sve to, pa i puno više, može mu ponuditi Napoli. Kakva bi to samo ludnica bila na jugu Italije...