obratili se i iz policije

Cristiano Ronaldo dobrovoljno otišao na policiju i objasnio zašto je udario autističnog dječaka; uvjeren da novcem može sve....

18.08.2022 u 18:59

Bionic
Reading

Iako ni u novoj sezoni nema razloga za zadovoljstvo, Cristianu Ronaldu ovih je dana stigla još jedna 'ružna uspomena' na sezonu koja je iza njega i Manchester Uniteda. Naime, nakon okršaja s Evertonom 9. travnja, u kojem su Crveni vragovi izgubili 1:0, Ronaldo je udario mladog navijača

Nakon dvoboja igrači su se zaputili prema svlačionicama, a na tome putu su ih snimali navijači. Bijesni Cristiano Ronaldo ugledao je mobitel te udario dječaka po ruci. Mobitel je pao i razbio se, a dječak je ostao s modricom na ruci, a svi koji su vidjeli incident ostali su zaprepašteni.

Dječakova majka nešto kasnije dala je izjavu za Liverpool Echo te je otkrila kako je dječak Jacob autističan i da mu je to bila prva utakmica u životu.

>> [VIDEO] Cristiano Ronaldo ovim je potezom dotakao dno; udario je autističnog dječaka koji je prvi puta došao na utakmicu i razbio mu mobitel

'Imali smo ulaznice karte za mjesta odmah uz tunel pa je moj sin snimao igrače. Snimao ih je sve, a onda je naišao Ronaldo koji je spustio štucnu i pokazao krvavu nogu pa je Jacob spustio mobitel da i to snimi. Nije rekao ni riječ, a Ronaldo mu je onda izbio mobitel iz ruke i samo otišao', rekla je majka i nastavila.

'Vidi se po modrici na ruci da je bilo kontakta. Ne mogu vjerovati da o tome govorim. Plakala sam, bila sam potresena, Jacob je bio šokiran, on je autističan. Potresen je i ne želi više ići na utakmice. Ovo mu je bila prva utakmica i evo što mu se dogodilo.'

Ronaldo je ubrzo shvatio što je napravio te se putem društvenih mreža ispričao dječaku te ga pozvao na utakmicu Manchester Uniteda na Old Traffordu. Tinejdžer je, međutim, odbio prijedlog portugalske zvijezde.

'Ljubazno smo odbili ponudu da odemo u Manchester jer Jacob ne želi ići tamo niti upoznati Ronalda. Vrlo je jasan po tom pitanju', rekla je dječakova majka u intervjuu za Liverpool Echo.

U međuvremenu je lokalna policija pokrenula istragu kako bi otkrila što se uistinu dogodilo na Evertonovom stadionu. Britanski mediji su izvijestili o kraju slučaja. Prema Daily Mailu, Cristiano Ronaldo se sâm javio u policijsku postaju, dao izjavu i surađivao s policijom.

'Možemo potvrditi da je 37-godišnji muškarac dobrovoljno sudjelovao u policijskom radu i da je ispitan u vezi s optužbama za napad i ozljeđivanje. Optužba se odnosi na incident nakon nogometne utakmice Everton - Manchester United na Goodison Parku u subotu 9. travnja. Slučaj je zaključen', objavili su iz policije.

Daily Mail dodaje da je Cristiano Ronaldo pristao platiti odštetu mladom navijaču, a platit će mu i razbijeni mobitel. No, kako će mu nadomjestiti traumu?