gdje je istina?

Cristiano Ronaldo u svega nekoliko redaka napisao što mu je 'na duši', a posebno je ljutit na medije: Od 100 napisanih tekstova...

17.08.2022 u 11:51

Bionic
Reading

Katastrofalan ulazak Manchester Unteda u sezonu, jer Crveni su vragovi nakon dva kola na dnu tablice, s nula bodova i gol razlikom '-5', ali i brojne napisi o (nesretnom) Cristianu Ronaldu, natjerali su Portugalca na žustru reakciju, odnsono davanje intervjua u kojem će reći 'pravu istinu'

Hoće li Cristiano Ronaldo ostati u Unitedu, ili će do kraja prijelaznog roka promijeniti klub, morat ćemo pričekati još neko vrijeme. No, znakovito je da se Portugalac preko društvenih mreža obratio javnosti, najavivši 'pravu istinu'.

Naime, već dugo se piše kako Ronaldo nije sretan u Manchesteru, posebice jer klub ne igra u Ligi prvaka, te da je inzistirao na odlasku iz kluba.

On tvrdi da je sve objavljeno - netočno. Doduše, nikome nije jasno zašto je onda propustio prvi dio priprema, posebice jer se u momčadi pojavio i novi trener, koji je sigurno došao s nekom svojom vizijom. Ali, nebitno. Evo što je rekao Ronaldo.

'Saznat ćete istinu u skorijem periodu, kad ću dati intervju. Mediji objavljuju laži', napisao je Ronaldo te nastavio:

'Bilježio sam si sve. I zadnjih mjeseci od 100 vijesti samo ih je pet točno. Prema tome, jasno je što je istina'.

Njegov agent Jorge Mendes tijekom ljeta pregovarao je s mnogim europskim klubovima, ali do dogovora nije došlo. Milan, Inter, Bayern, Chelsea, Real Madrid, PSG i Atletico Madrid Ronalda bili su klubovi uz koje ga se vezalo, ali očito su financijska potraživanja bila prevelika, pa je jedan od najboljih nogometaša svijeta ostao na Old Traffordu.

Do kada, još se ne zna.