PROCURILA SNIMKA

[VIDEO] Cristiano Ronaldo ovim je potezom dotakao dno; udario je autističnog dječaka koji je prvi puta došao na utakmicu i razbio mu mobitel

10.04.2022 u 10:07

Bionic
Reading

Nogometaši Evertona u svojoj su borbi za ostanak u Premier ligi ostvarili važnu 1:0 pobjedom na svom Goodison Parku protiv Manchester Uniteda, a Cristiano Ronaldo zgrozio je javnost svojim potezom nakon utakmice

Podsjećamo, Everton je do iznimno vrijedna tri boda stigao uz veliku dozu sreće jer je jedini pogodak u 27. minuti Anthony Gordon postigao nakon što se njegov udarac sa 20-ak metara prvo odbio od noge Matića, pa i od boka Maguirea te postao neuhvatljiv za De Geu. Nakon dvoboja igrači su se zaputili prema svlačionicama, a na tome putu su ih snimali navijači.

Bijesno Cristiano Ronaldo, ugledao je mobitel te udario dječaka po ruci kojom ga je držao. Mobitel je pao i razbio se, a dječak je ostao s modricom na ruci, a svi koji su vidjeli incident ostali su zaprepašteni.

Dječakova majka nešto kasnije dala je izjavu za Liverpool Echo te je otkrila kako je dječak Jacob autističan i da mu je ovo bila prva utakmica u životu.

'Imali smo ulaznice karte za mjesta odmah uz tunel pa je moj sin snimao igrače. Snimao ih je sve, a onda je naišao Ronaldo koji je spustio štucnu i pokazao krvavu nogu pa je Jacob spustio mobitel da i to snimi. Nije rekao ni riječ, a Ronaldo mu je onda izbio mobitel iz ruke i samo otišao', rekla je majka pa dodala:

'Vidi se po modrici na ruci da je bilo kontakta. Ne mogu vjerovati da o tome govorim. Plakala sam, bila sam potresena, Jacob je bio šokiran, on je autističan. Potresen je i ne želi više ići na utakmice. Ovo mu je bila prva utakmica i evo što mu se dogodilo.'

Inače, Ronaldo se ispričao preko Instagrama te je pozvao dječaka na utakmicu te će Portugalac snositi troškove ukoliko dječak prihvati poziv, a policija je pokrenula istragu o incidentu.

'Nikad nije lako boriti se s emocijama u teškim trenucima kao što je bio ovaj. No, unatoč svemu, uvijek bismo se trebali prema drugima odnositi s poštovanjem, biti strpljivi i primjer mladima koji vole ovu prekrasnu igru. Želim se ispričati zbog svog ispada i ako je moguće, kao znak fair-playa i sportskog duha, pozvao bih ovog navijača da dođe pogledati utakmicu na Old Traffordu', poručio je Cristiano Ronaldo.