uz obilježavanje vra 'oluje'

Cikatić u Kninu promovira Pancrase a pobjednike vodi u Japan!

03.07.2017 u 09:48

Bionic
Reading

Kraljevski grad Knin samo dan uoči obilježavanja vojno-redarstvene akcije Oluja, dakle 4. kolovoza biti će domaćin još jednoj velikoj, ovog puta, sportskoj priredbi

Naime, na lokaciji osnovne škole Franjo Tuđman, održat će se novi event Road to Pancrase II, u sklopu proslave Dana Oluje', otkrio je za profightstore.hr Pancraseov lovac na talente Branko Cikatić.

'Trenutno smo u organizaciji fight carda koji će biti velik, organizirat će se borbe u kategorijama od 52 kg do 77 kg', otkrio je prvi K-1 WGP prvak, legendarni 'Hrvatski tigar'.

'Iz Tokija nam dolazi specijalni gost i glavni menadžer i čelnik Shinji Nishimura, desna ruka glavnog izvršnog direktora Pancrasea Masakaze Sakaija, koji će posjetiti i Split. U Knin će na event doći mnogi VIP gosti i počasni predsjednik hrvatskog saveza tajlandskog boksa general Ante Gotovina'.

Baš kao i nakon provg turnira održanog u Krapini, tri najbolja borca i s kninskig turnira ići će u Japan u Tokyo na Pancrase 291 ili Pancrase 292, koji se održavaju u listopadu i studenome, točnije 8. listopada i 12. studenog. 

'Cilj nam je nakon održavanja drugog eventa u Hrvatskoj već idući put to organizirati na regionalnoj bazi, i sudjelovat će borci iz ostalih zemalja regije'.

Podsjećamo, Radman, Burušić i Blažičević bili su ti koji su nastupili na Pancraseovom eventu u travnju.