borbe u tokyju

Cikatić s trojicom svojih boraca ide pokoriti Japan

03.04.2017 u 14:10

Bionic
Reading

Tri hrvatska MMA borca za tri tjedna odlaze u Japan. Ondje će se 23. travnja kao predstavnici tima Branka Cikatića boriti na eventu najstarije svjetske i najveće japanske MMA organizacije Pancrasea

Matija Blažičević i Anton Radman ovaj su borilački izazov zaslužili pobjedama na Road to Pancrase održanom u Krapini, a nakon toga im se pridružio i Marko Burušić.

Njih trojica na ovom eventu predstavljaju tzv. tim Branka Cikatića. Inače, legendarni hrvatski borac promotor je ove najveće japanske MMA organizacije i Pancraseov lovac na talente, a čije ime u Japanu i dalje jako puno znači.

Kako prenosi Fightsite.hr, Blažičević će nastupiti u glavnoj borbi u kojoj će mu se suprotstaviti Takasuke Kume (19-4-4). Kume je jako dobar grappler, koji je slavio u svoje posljednje tri borbe. Burušić će se boriti protiv Isaoa Kobayashija (20-4-4), 28-godišnjaka koji je prošle godine nastupao dva puta u Bellatoru, no nakon poraza u obje borbe se oprostio od daljnjih nastupa u drugoj najboljoj svjetskoj promociji.

Treći hrvatski predstavnik, Anton Radman ima skorom najneiskusnijeg protivnika. Takashi Sato (9-1) 26-godišnji je borac koji od početka svoje karijere nastupa u Pancraseu.

Pancrase svoje evente održava još od 1993., kada su se pojavili pod krilaticom 'Yes, We are hybrid wrestlers', a neke od zvijezda iz ranih dani bili su Bas Rutten, Ken i Frank Shamrock te Maurice Smith.

Do danas su održali 285 evenata, a ovaj se održava 23. travnja. Što je također bitno, eventi ove promocije prenose se na UFC-ovu servisu Fight Pass pa bi domaći fanovi mogli vrlo lako pogledati nastupe ovih naših boraca.