U PONEDJELJAK, OD 13 DO 14

Chatajte s Dinamovim trenerom Krunom Jurčićem

20.05.2009 u 10:21

Bionic
Reading

Nakon što je s Dinamom stigao do svog prvog trofeja, naslova hrvatskog prvaka, Dinamov trener Kruno Jurčić u ponedjeljak, 25. svibnja bit će gost na chatu tportala, a osvrnut će se na osvojeni naslov te najaviti moguće osvajanje Kupa u Splitu

Dinamov trener Kruno Jurčić u kratko je vrijeme od gubitničke momčadi stvorio prvaka. Naime, Jurčić je preuzeo Dinamo dok je gledao u leđa Hajduku i dok je atmosfera u svlačionici bila, u najblažem smislu, deprimirajuća.

Ipak, bivši Ćirin ratnik i mladi trener, koji se dokazivao u Puli te Slaven Belupu, uspio je razbuditi svoje igrače i polako, u igri kakvu priželjkuje, preuzeti vrh tablice. Pritom su mu na ruku išli i rezultati Splićana, pa je Dinamo dva kola prije kraja prvenstva osigurao četvrti uzastopni naslov. Jurčić je u prigodi stići i do dvostruke krune, jer će u četvrtak braniti 3:0 iz prve utakmice finala Kupa.

Naravno, to će sasvim sigurno biti dio vaših pitanja na chatu, a zanimljivo će biti čuti kako Jurčić surađuje s Mamićima, kakvi su bili odnosi u Ćirinoj reprezentaciji te jesu li mu Prosinečki, Jurčević, Bilić i Asanović uputili čestitku.

Chat će se održati u ponedjeljak, 25. svibnja od 13 do 14 sati.