kakav dar!

Čelnici Ferrarija svojoj su zvijezdi priredili nevjerojatno iznenađenje; ovome se nije mogao nadati ni u najluđim snovima

09.04.2021 u 22:44

Bionic
Reading

Prvi vozač momčadi Ferrarija Charles Leclerc od danas je vlasnik novog automobila, onog kojim je 2019. godine ostvario svoje jedine dvije pobjede u utrkama Svjetskog prvenstva Formule 1...

'Nešto posebno je upravo stiglo kući', napisao je Charles Leclerc (23) na svom Instagram profilu uz fotografije Ferrarijevog bolida SF90 kojim je 2019. godine slavio na utrkama za Veliku nagradu Belgije i Veliku nagradu Italije u Monzi, što su posljednje dvije Ferrarijeve pobjede.

naime, Ferrari mu je danas na kućnu adresu dostavio upravo taj bolid i poručio mu: ‘Nadamo se da ćeš uživati’.

Leclerc je u Ferrari stigao 2019. godine i u svojoj drugoj sezoni u Formuli 1 pridružio se četverostrukom svjetskom prvaku Nijemcu Sebastianu Vettelu. No, Leclerc se pokazao već u prvoj sezoni uspješnijim od Vettela koji je na kraju prošle sezone objavio da odlazi iz Ferrarija. Na njegovo je mjesto stigao mladi Španjolac Carlos Sainz Jr., sin bivšeg dvostrukog svjetskog prvaka u reliju.

  • +10
Formula 1, Velika nagrada Bahreina, 28.3.2021. Izvor: Profimedia / Autor: FREDERIC LE FLOC H / AFP / Profimedia

No, Ferrari se muči, pred njima je još jedna sezona koja ne obećava uspjeh, pa su čelni ljudi momčadi ovako barem malo razveselili svoju zvijezdu.