debakl šampiona

Cain Velasquez se vratio i doživio fijasko u UFC-u: Nokautiran za 25 sekundi

18.02.2019 u 08:38

Bionic
Reading

Nakon gotovo tri godine pauze zbog ozljeda Cain Velasquez vratio se u oktogon ove nedjelje u Phoenixu, no Francis Ngannou ga je nemilosrdno nokautirao nakon samo 25 sekundi...

Američki 36-godišnji borac meksičkog podrijetla napravio je katastrofalnu pogrešku prihvativši nakon više od dvije i pol godine pauze meč s jednim od najopasnijih teškaša današnjice i to mu se osvetilo.

Ove nedjelje u Phoenixu Cain Velasquez brutalno je nokautiran aperkatom nakon samo 25 sekundi, čime je Ngannou pokazao da su mu uzastopni porazi od Stipe Miočića i Derricka Lewisa ipak bili tek manji korak unazad u karijeri te da će se u budućnosti vjerojatno ponovo imati priliku boriti za titulu.

Francuza kamerunskog podrijetla sada vjerojatno čeka ili revanš sa Miočićem ili možda čak borba s prvakom Cormierom koji je Cainov timski kolega i htjet će osvetiti poraz prijatelja.

Velasquez pak koji je vladao teškaškom kategorijom dugi niz godina je pak u situaciji da mora odlučiti ima li smisla dalje se boriti, jer očito je da su ozljede učinile svoje i da više nije ono što je nekad bio...