HRABRA Polyana

Šef UFC-a Dana White objavio fotografiju pljačkaša kojeg je brazilska borkinja poslala u bolnicu

07.01.2019 u 10:48

Bionic
Reading

Brazilska UFC borkinja Polyana Viana postala je vijest dana nakon što je svladala muškarca koji ju je pokušao napasti i opljačkati

Fotografije poprilično unakaženog napadača na društvenim mrežama objavio je šef UFC-a Dana White pa je tako Brazilska UFC borkinja Polyana Viana postala vijest dana.

Muškarac, koji je lijepoj Polyani prijetio pištoljem, zažalio je dan kada je naletio na UFC borkinju koja je mirno čekala svoj prijevoz.

'Prišao mi je nepoznati muškarac i sjeo je pored mene te me pitao koliko je sati. Pristojno sam mu odgovorila, ali sam ubrzo shvatila kako ne namjerava otići', ispričala je Polyana Viana kojoj je sumnjivi muškarac ubrzo zaprijetio pištoljem da mu preda svoj mobitel i novac ili će pucati.

'Kazao mi je da se ne pomišljam opirati jer je naoružan. Kada je položio ruku na pištolj, primijetila sam da je savitljiv… Obzirom da mi je taj sumnjivi muškarac bio jako blizu pomislila sam kako neće imati vremena izvući pištolj. Odmah sam mu zadala dva udarca, a nakon toga sam ga oborila nogom. Kada je pao na pod počela sam ga gušiti i rekla mu kako ćemo sada pričekati policiju', dodala je hrabra Polyana koju je prestrašeni muškarac preklinjao da ga pusti nakon što je dobio batine koje će dugo pamtiti.

Kako je nepoznati muškarac izgledao nakon što ga je svladala UFC borkinja Polyana Viana ubrzo je doznao cijeli svijet. Svaka joj čast na hrabrosti.