ZADOVOLJAN OKRUŽENJEM

Bjelanović: Verona je pravi klub za mene

28.04.2012 u 16:48

Bionic
Reading

Nakon dvanaest uzastopnih domaćih pobjeda, ovog petka nogometaši Verone nisu uspjeli pobijediti na svom travnjaku. U utakmici 37. kola talijanske Serije B Empoli je tamo izvukao bod (0:0)

Prava je gužva na vrhu drugoligaške ljestvice, pa tako tri vodeće momčadi imaju isti broj bodova (67). U pitanju su Torino, Sassuolo i Verona, s tim da Torino ipak ima dvije, a Sassuolo jednu utakmicu manje. Najbolje dvije momčadi na kraju sezone idu izravno prema Seriji A, dok će iduće četiri dodatno razigravati za još jedno upražnjeno mjesto.

'Nadam se da ćemo mi biti među te dvije. Dobra smo družina, kvalitetna k tome', rekao je 32-godišnji hrvatski nogometaš Saša Bjelanović, koji je ove sezone postigao četiri pogotka tijekom devetnaest nastupa za Veronu.

'Takve se stvari događaju u karijeri nogometaša. Ponekad, čim dođete u neki klub, osjetite da to nije to. Ali, događaju se i lijepe stvari. Kada sam nedavno iz Atalante došao u Veronu, odmah mi je bilo jasno da sam na pravom mjestu. Na pravom mjestu zbog sebe. Predivan je kontakt stvoren s trenerom, sa suigračima, navijačima.'

Bjelanović je treća napadačka opcija u klubu, ali i čovjek od velikog povjerenja kod trenera Mandorlinija.

'Imao sam problema s ozljedama, ali trener mi je stalno govorio da budem strpljiv, da će doći moje vrijeme i da me treba. Znao mi je reći pravu riječ, smiriti i nekako je uvijek odlično balansirao s nama napadačima. Sa svima se u igri slažem, a i moja glava, s kojom mi je najlakše zabiti, ponekad dobro dođe klubu.'