DVIJE ŽELJE, A JEDNA JE...

'Bilo bi super kada bi prebio jednog od braće Kličko'

01.08.2013 u 11:53

Bionic
Reading

Jon Jones mnoge je nasmijao svojom izjavom ranije ovog tjedna nakon što mu je postavljeno pitanje što su to radili njegovi roditelji da je ispao 'pravi sportaš'.

'Roditelji su meni i bratu davali hrpu steroida još kad smo bili klinci. Sjećam se igli i bočica punih steroida i sve je ispalo super za nas', odgovorio je Jon tada, a njegovih zanimljivih izjava tijekom nove etape UFC World Toura 2013 i dalje ne nedostaje.

Ovog puta otkrio je dvije iznimno zanimljive želje, a jednom od njih je definitivno potvrdio po tko zna koji put kako ima plan uskoro svoju karijeru nastaviti među teškašima. Nekim svojim posljednjim fotografijama definitivno je pokazao da kilažom itekako već sad može parirati najboljim UFC-ovim borcima preko 93 kilograma i pravo je čudo kako se još uvijek može vratiti u polutešku za službeno vaganje.


'Ono o čemu razmišljam je kako bi bilo lijepo jednog dana postati UFC-ov prvak u teškoj kategoriji, ali i boksački prvak kao teškaš. Bilo bi super kad bih dobio priliku i prebio jednog od braće Kličko. Nikad se ne zna, kad bih se dovoljno fokusirao na to možda bih mogao uspjeti', rekao je Jon.

Jon JONES JE u UFC-u dominatan i traži novi izazov