U TEŠKOJ SITUACIJI

Biliću dani odbrojani, West Ham već bira nasljednika?

03.10.2016 u 11:53

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama dijela talijanskih i britanskih medija, Slaven Bilić izgubio je povjerenje uprave nakon remija protiv Middlesbrougha, a glavni kandidati za njegovog nasljednika su Roberto Mancini i Rudi Garcia...

Bivši hrvatski izbornik imao je odlične rezultate prošle sezone na čelu londonskog kluba, no ove su kola krenula nizbrdo. West Ham se nakon sedam utakmica nalazi u zoni ispadanja Premiershipa, a također je neslavno ispao iz Europske lige u dvoboju s rumunjskom Astrom.

Nakon dva uvjerljiva poraza od WBA i Southamptona tijekom kojih je obrana West Hama igrala očajno, Bilićeva momčad uspjela je izvući tek bod kod kuće ove subote protiv Middlesbrougha, a prema pisanju dijela britanskih medija te talijanskog dnevnika Corriere dello Sport, hrvatskom strategu dani u klubu sada su odbrojani, jer je novim neuspjehom izgubio povjerenje uprave.

Vjeruje se da mu West Ham već traži nasljednika, a glavni kandidati su bivši trener Rome Rudi Garcia te bivši trener Manchester Cityja i Intera Roberto Mancini.

Moguće je ipak da Bilić dobije posljednju priliku spasiti svoj posao, za dva tjedna na gostovanju kod Crystal Palacea...