NISU ZADOVOLJILI

Bilić požalio zbog zvijezdi koje je doveo i odmah ih se želi riješiti?

17.11.2016 u 10:31

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama britanskih medija, Slaven Bilić razočaran je onime što su klubu donijeli Alvaro Arbeloa i Simone Zaza pa će ih se pokušati riješiti već ove zime...

Bivši hrvatski izbornik s West Hamom je bio jedan od hitova prvenstva prošle sezone u Premiershipu, no ove ima mnogo problema i nalazi se tek na 17. mjestu nakon 11 odigranih utakmica.

Razlog pada su i igrači koji su dovedeni ovog ljeta kao pojačanja, a pokazalo se da to nisu. Prije svega je riječ o bivšem Realovom braniču Alvaru Arbeloi koji je bio vrlo slab svaki put kad je dobio priliku igrati i Bilić bi ga se volio riješiti već u siječnju.

Hrvatskog stratega razočarao je i ugledni talijanski napadač Simone Zaza koji ove sezone nije zabio niti jedan pogodak u Premiershipu. Nada se da bi ga mogao uvaliti Napoliju ili nekom drugom talijanskom klubu ove zime. Tako bi se riješio igrača koji bi klub mogao skupo koštati ako odigra određen broj utakmica, jer u tom slučaju prema ugovoru s Juventusom morao bi biti otkupljen, a zasad je još na posudbi.

U svakom slučaju, pred Bilićem je mnogo posla ove sezone, a West Ham će morati pokušati osnažiti momčad ove zime ako želi zadržati svoj prvoligaški status...