OPTIMIZAM IZ MOSKVE

Bilić: Ne predajemo se, nitko nije u depresiji

30.10.2012 u 11:22

Bionic
Reading

Hrvatskoj ekspediciji u moskovskom Lokomotivu predvođenu Slavenom Bilićem ne ide prema planu. Ruski prvoligaš nalazi se na sedmom mjestu, a ta pozicija ne zadovoljava apetite uprave i navijača

Lokomotiv je ušao u crnu seriju. Četiri utakmice je bez pobjede, a sada slijedi niz teških susreta. Ruski mediji pisali su čak i kako je navijačima moskovskog predstavnika prekipjelo te da više nemaju strpljenja, a evo što na cijelu situaciju kaže bivši hrvatski izbornik.

'Kad bi mi netko ponudio učinak do kraja 4-2-1, čime bismo na odmor otišli sa 10-5-5, ne bih prihvatio. Svakoga želimo pobijediti,' rekao je Bilić za Jutarnji list te dodao:

'Dokazuje se na svim rezultatima da ne vrijedi podjela na velike i male u smislu sigurnosti bodova. I na koncu će prvak biti onaj tko će imati najmanje oscilacija.'

Bilić je napomenuo kako je stanje najnormalnije. Predsjednica Olga Jurjevna Smorodskaja je u subotu mirno došla u bazu i razgovarala sa Slavenom, sve ga propitala da može mirno provesti ostatak vikenda.

'Nitko u klubu, od vodstva do igrača, nije pao u depresiju. Ako smo imali mentalne snage, samopouzdanja i znanja da prebrodimo prošli teški raspored s pet suparnika, nećemo se predati ni protiv CSKA-a i Anžija. Baš naprotiv, računamo i tu na bodove. No, prvo Terek, želimo u četvrtfinale Kupa,' poručio je Bilić.