NIJE JOJ TO TREBALO

Bezosjećajna prvakinja ovako je reagirala na incident u kojem je pretučen trener Ivane Habazin

05.10.2019 u 09:45

Bionic
Reading

Nedugo nakon incidenta u kojem je napadnut trener Ivane Habazin, njena nesuđena protivnica Claressa Shields obratila se fanovima putem Instgrama. U tim trenucima još uvijek se nadala kako će se meč održati i Ivani je bezosjećajno poručila da si za meč dovede novog trenera

Claressa Shields nije bila u blizini nemilog događaja, budući da se povukla u svoje prostorije prije nego što bude trebala izaći na službeno vaganje. No, nakon svega što se dogodilo i dok je Habazin već bila na putu prema bolnici, obratila se svojim pratiteljima i prijateljima putem trenutno najpopularnije društvene mreže.

'Ona govori da je njen nadimak 'Bez isprika', pa očekujem da ih ne bude. Sigurna sam da ima drugog trenera kojeg si može dovesti. Njoj se ništa nije dogodilo. Nažalost, dogodilo se njenom treneru, no osim toga ne vidim što ju može zaustaviti da odradi meč', prvo je što je rekla Shields u svom obraćanju fanovima putem prijenosa na Instagramu, a prenosi Fight Site.

Onda je dodala kako počinitelj nije nitko iz njenog tima. Još uvijek nije poznato je li napad uistinu izveo njen brat, no pojavile su se informacije kako je napadač priveden u policiju.

  • +5
Claressa Shields Izvor: EPA / Autor: DENNIS M. SABANGAN

'Žao mi je zbog svega što se dogodilo i znam da je stresno. Ne znam kako bih reagirala da se dogodilo mom treneru. Što se tiče ove situacije, njen trener bio je pun nepoštovanja prema nama. To naravno ne opravdava što se dogodilo. Moja sestra je lezbijka, a on ju počeo vrijeđati i išao joj je rukom prema licu. Ja ne mogu kontrolirati nikoga osim sebe. Sišla sam s vage i povukla sam se, a sestri sam rekla da se smiri i također se povuče', govorila je dok se sestra pojavila iza nje.

Ivana je bez previše razmišljanja meč otkazala, unatoč tome što time automatski ostaje bez honorara za nastup kojim bi pokrila dio troškova dugih priprema. No, neke stvari su važnije od boksa i važnije od novca. Možda to jednog dana shvati i Claressa Shields, boksačica koju mnogi već sad smatraju najboljom svih vremena. Najboljom možda da. Najveća? Uz ovakvo ponašanje i stav teško da itko može biti najveći.

  • +3
Hrvatska boksačica Ivana Habazin Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL