šok za hrvatsku boksačicu

Pretukli trenera Ivane Habazin: Mora na hitnu operaciju, slomili su mu ne znam što sve ne

04.10.2019 u 22:59

Bionic
Reading

Ispred najbolje hrvatske profesionalne boksačice Ivane Habazin je meč karijere. U noći sa subote na nedjelju će pokušati šokirati svijet i pobijediti vjerojatno najpopularniju profesionalnu boksačicu današnjice - dvostruku olimpijsku pobjednicu Claressu Shields.

Boksačica iz Zlatara se prije nekoliko godina okušala protiv Cecilie Brakhus u tada najvećem ženskom meču za ujedinjenje svjetskih titula. Sada ima još jednu šansu doseći boksačku besmrtnost i planira je iskoristiti!

No, neće joj biti lako. U američkom Flintu, inače rodnom gradu Claresse Shields, sve je spremno za veliko slavlje, a naša Habazin je dovedena tek kao boksačica koja će poslužiti svrsi i biti protivnica njihovoj zvijezdi. Nitko niti ne računa da bi Habazin mogla pobijediti, odnosno njihova mezimica izgubiti. S obzirom na boksački pedigre Shields to i ne čudi. Dvije titule svjetske prvakinje, dvije titule olimpijske pobjednice i dvije svjetske profesionalne titule u dvije različite težinske kategorije.

I da se našoj boksačici sprema 'pakao' uvjerila se večer uoči borbe, na vaganju.

Naime, ona je na tu obvezu stigla u pratnji svog trenera, a onda je nastao kaos, jer kako prenosi RTL, napadnut je Ivanin trener Bashir Ali.

'Prevoze ga helikopterom u drugu bolnicu, mora na hitnu operaciju, slomili su mu ne znam što sve ne', kazala je Habazin za RTL.

Kako je za RTL rekao Luka Kukina, PR Ivane Habazin, sve je počelo tako što je Claressa Shields išla, prije službenog vaganja, stati na vagu da vidi hoće li proći.

'Bashir je išao gledati koliko ima kilograma i, mislim da je to njezina sestra, histerično se derala na Bashira da se makne i mahala rukama oko njegova lica. On je onda ipak otišao, a nju su odvukli i derali su se jedno na drugo. Odvukli su ju na drugi kat i bilo je mirno nekih 5 - 10 minuta', kazao je Kukina.

Izvor: Društvene mreže

No, onda se, prema njegovim riječima, ustao taj tip, za kojeg misle da je Claressin brat koji je tek izašao iz zatvora.

'Vidio sam kako je ubrzao korak prema Bashiru', kazao je za RTL PR Ivane Habazin Luka Kukina i nastavio:

'Mislio sam da će se početi derati ili nešto, nisam niti pomislio da će ga udariti s leđa, Bashir ga nije ni vidio i pao je, a ovaj je valjda još zakoračio prema njemu i ja sam ga uhvatio i odgurnuo. On je stao u boks stav prema meni'.

'I ja sam isto stao u boks stav i napravio korak prema njemu. No, tada mi je prošlo kroz glavu da ne znam s kim imam posla, ima li pištolj ili nož i napravio sam korak unatrag i pustio ga. Vidio sam da Bashir dolje leži, Ivana ga drži i plače i onda su zvali 911 i čekali smo 10-ak minuta, činilo se kao vječnost...', kazao je za RTL Luka Kukina.