ULTIMATUM WENGERU

Bendtner: Želim igrati ili napuštam Arsenal

23.12.2008 u 17:15

Bionic
Reading

Napadač Arsenala Nicklas Bendtner uzburkao je duhove u svlačionici svojom izjavom da želi otići ako ne počne dobivati veću minutažu

Menadžeru Arsenala Arseneu Wengeru nije lako. 'Topnici' su tek na petom mjestu u prvenstvu, zbog ozljede neće moći dosta dugo računati na kapetana Cesca Fabregasa, a raspoloženje mu sigurno nije popravio ni ultimatum danskog napadača Nicklasa Bendtnera.

'Potpuno je jasno da mi je prvi prioritet da igram. Znam što želim. Ako se to ne može dogoditi u Arsenalu, otići ću iz kluba. Hoću provesti karijeru bilo gdje, samo da igram', rekao je Bendtner engleskim medijima.

Danac je trenutačno u sjeni Togoanca Emmanuela Adebyora i Nizozemca Robina van Persieja, a u potpunosti bi mogao pasti u drugi plan kada se oporavi i hrvatski reprezentativac Eduardo.

Još se čeka reakcija menadžera Wengera, koji ne voli da mu igrači izjavama koje remete mir u svlačionici izlaze u javnost. Sjetimo se da je branič Arsenala William Gallas zbog kritiziranja momčadi izgubio kapetansku traku te je bila upitna i njegova budućnost na stadionu Emirates. Sigurno je da francuski stručnjak neće biti blag ni prema 20-godišnjem Dancu.