OTIŠAO U SUZAMA

Beckhamu pukla Ahilova tetiva, upitan SP

15.03.2010 u 08:04

Bionic
Reading

Engleski reprezentativac David Beckham neće po dobrome pamtiti okršaj protiv Chieva. Naime, s terena je otišao u suzama zbog puknuća Ahilove tetive. Naravno, dio suza je bio zbog boli, a dio i zbog činjenice da će najvjerojatnije propustiti Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici

Iako se Milan pobjedom nad Chievom primaknuo na samo bod zaostatka za Inetrom, treneru Leonardu pobjeda nije bila baš slatka. Naime, u 90. minuti utakmice ostao je bez Davida Beckhama kojem je u jednom doskoku puknula Ahilova tetiva.

'Kad pukne Ahilova tetiva, igrač to odmah osjeti i zna što se dogodilo. Žalostan sam unatoč pobjedi jer svjestan sam da smo Beckhama izgubili do kraja sezone', rekao je Leonardo.

A da je sinoć Beckhamu bilo teško, potvrdili su i suigrači  koji su rekli da je Beckham u svlačionicu ušao u suzama. Ne samo zbog boli, već i zbog činjenice da će, nakon tromjesečnog oporavka, Svjetsko prvenstvo ipak gledati samo kao navijač, a ne kao njegov akter. Inaće, to bi bio četvrti SP Beckhama, jer nastupio je već 1998. na SP- u Francuskoj, potom 2002. u Južnoj Koreji i Japanu te 2006. u Njemačkoj.