ne popušta

Ante Rebić je ovom odlukom potpuno izludio čelnike Bešiktaša

19.04.2024 u 09:21

Bionic
Reading

Dolazak u Tursku za Antu Rebića (30) očigledno nije bio idealno rješenje. U Bešiktašu su ga definitivno otpisali, a on ne pokazuje pretjeranu volju za 'suradnjom' pa je situacija iz dana u dan sve napetija. Čelnici kluba zbog njega su 'na iglama'

Bešiktaš se na sve moguće načine pokušava riješiti Ante Rebića (30), ali hrvatski napadač nema namjeru otići samo tako, ne želi se odreći izdašnog ugovora kojeg ima s turskim velikanom.

Kriza između Rebića i klupskih čelnika traje još od kraja prošle godine, a rješenju se nazire kraj. Naš je napadač izbačen iz momčadi, na njega u Istanbulu više ne računaju te su ga u zimskom prijelaznom roku pokušali poslati na posudbu. U jednom se trenutku spominjao mogući povratak u Italiju ili Hrvatsku, navodno je Rebić ponuđen Hajduku i Dinamu, ali...

Svi su pregovori neslavno propali zbog njegove prevelike plaće, pa je Ante Rebić i dalje u Istanbulu. Ne igra za prvu momčad Bešiktaša, trenira s juniorima i redovito prima 'masnu' plaću. Uz sve to s vremena na vrijeme 'bocne' čelne ljude kluba i dodatno ih baci u očaj.

Turski mediji sad otkrivaju kako Rebić ne odustaje od plaće koja iznosi 2.5 milijuna eura na godinu, a čelnicima Bešiktaša je jasno poručio kako neće otići dok ne pronađe klub koji će mu ponuditi jednaku plaću kao i u Istanbulu.

Iz Bešiktaša su Rebiću i njegovom menadžeru jasno poručili da krenu u potragu za novim klubom, no naš se napadač jednostavno ne namjerava odreći dobrog ugovora koji ga za Bešiktaš veže do ljeta 2025. godine.

Sve to čelne ljude Bešiktaša doslovno dovodi do ludila jer se ne mogu riješiti igrača koji je ove sezone odigrao tek 691 minutu u 23 utakmice te je zabio jedan gol uz još pet asistencija. Za plaću od 2.5 milijuna eura na godinu!

Jasno je da se Ante Rebić neće samo tako doreći tako bogatog ugovora, a u Bešiktašu od muke 'čupaju kosu'. Jer Rebić je kao slobodan igrač stigao iz Milana, trebao je biti udarna snaga posrnulog velikana, a na kraju se pokazao kao jedan od najvećih promašaja u klupskoj povijesti.

Standings provided by Sofascore