Pomlađuju momčad

Barcelona je pronašla napadača koji će biti nositelj igre u budućnosti: 'Novi Batistuta' dolazi na Camp Nou

19.10.2019 u 15:55

Bionic
Reading

Bivši argentinski reprezentativac Claudio Garcia pohvalio je mladog napadača Intera Lautara Martineza za kojeg je otkrio kako će karijeru nastaviti u Barceloni

Lautaro Martinez svojim je sjajnim igrama skrenuo pozornost najvećih klubova na sebe. 22-godišnji argentinski napadač u Inter je stigao na ljeto 2018. godine za 14 milijuna eura, a sada bi Talijani mogli za njega dobiti nekoliko puta više.

U 44 utakmice za Inter zabio je 12 golova i upisao dvije asistencije, a prema Transfermarktu vrijedi oko 40 milijuna. Bivši argentinski reprezentativac Claudio Garcia je u razgovoru za Fox Sports otkrio gdje će Lautaro nastaviti svoju karijeru.

'On je sjajan igrač i bit će budućnost Barcelone, a vjerujem i argentinske nogometne reprezentacije. Ljudi će ga se sjećati kao Batistute, toliko je dobar!', nahvalio je mladog Martineza Garcia.

'Novi Batistuta' je, ako su ove informacije točne, Barcelonu izabrao vjerojatno i zbog suigrača iz reprezentacije i jednog od najboljih igrača u povijesti nogometa Lionela Messija. Barca tako nastavlja s pomlađivanjem ekipe. S Frenkiejem de Jongom su uspjeli, sada je red na Lautaru Martinezu.