Zamjena za ronalda

Real kreće po megazvijezdu koja će ih vratiti na krov Europe: U Madridu žele napadača vrijednog 180 milijuna eura

19.10.2019 u 14:22

Bionic
Reading

Sadio Mane našao se na radaru Real Madrida koji ulazi u pregovore s Liverpoolom oko njegove cijene

Odlazak Cristiana Ronalda iz Real Madrida pokazuje se kao najgorom odlukom u povijesti nogometa. Real bez Ronalda jednostavno nije isti, a Ronaldo u Juventusu nema ekipu s kojom bi postigao jednake uspjehe kao s madridskim sastavom. Od kada je Ronaldo napustio klub Florentino Perez pokušava pronaći igrača koji bi zakrpao tu rupu.

Karim Benzema još se i trudi i nešto zabija, ali ostatak napadačke linije, od Edena Hazarda i Garetha Balea, preko Marca Asensija i Isca do Viniciusa Juniora, je gadno podbacio i nije ni blizu krpanju rupe koju je ostavio Ronaldo svojim odlaskom.

Real zato ne prestaje s potragom za pojačanjima, a novo/staro ime na njihovom popisu je Sadio Mane. 27-godišnji Senegalac već je spominjan u kontekstu Reala, ali taj transfer se do sada nije realizirao. Mane je sjajan napadač koji iza sebe već ima bogato iskustvo, a u vitrini ima i Ligu prvaka koju je osvojio s Liverpoolom.

Problem i dalje ostaje njegova cijena. Liverpool ga neće dati samo tako, a prema dostupnim informacijama za njega traže čak 180 milijuna eura. Mane u kombinaciji s Robertom Firminom i Mohamedom Salahom tvori jedan od najboljih napada na svijetu i Liverpool ga nema namjeru prodavati osim ako ih netko ne obori s nogu tako velikom cifrom.

U Madridu razmišljaju kako ostvariti ovaj posao jer ne žele dati više od 130 milijuna eura pa će možda u transfer uključiti i nekoga od igrača. Pregovore planiraju započeti već sada kako bi do prijelaznog roka malo smekšali Liverpool i dobili prihvatljiviju cijenu.