joao felix glavna zvijezda

Atletico stvara strašnu udarnu momčad u kojoj neće biti mjesta za Nikolu Kalinića

28.06.2019 u 16:59

Bionic
Reading

Iako nije sigurno da će Nikola Kalinić napustiti Atletico ovog ljeta, Diego Simeone slaže sjajnu udarnu momčad u kojoj za njega neće biti mjesta...

Crveno-bijeli odlučili su pod vodstvom slavnog Argentinca nastaviti utrku s Realom i Barcelonom te oboriti vlastite rekorde u potrošenim milijunima na pojačanja, a samo na Joao Felixa spremaju se dati 125 milijuna eura.

  • +7
La liga, Barcelona - Atletico Madrid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atletico je ostao bez mnogih važnih igrača, poput Godina i Juanfrana, a na odlasku je Antoine Griezmann, no Simeone svejedno slaže momčad koja će biti neugodan protivnik svima u Europi sljedeće sezone.

Na golu bi trebao biti Oblak, u obrani Arias, Gimenez, Monteiro i Saul, a u veznoj liniji Koke, Marcos Llorente, Joao Felix i Lemar. Napadački dvojac činit će Alvaro Morata i Diego Costa.

Iako se još ne zna hoće li Nikola Kalinić napustiti klub ovog ljeta ili će ipak ostati, jasno je da će nakon tek četiri postignuta gola prošle sezone, od toga samo dva u Primeri teško naći mjesta na travnjaku uz ove nogometaše. A moguće je da će se Atletico još pojačati do kolovoza pa će konkurencija u napadu biti još žešća...