kucnuo je čas

Je li Ivan Perišić na pragu transfera o kojem je sanjao još prošle zime?

26.06.2019 u 05:52

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama engleskog The Suna, Arsenal se vratio u igru za dovođenje Ivana Perišića koji već godinama pokušava otići iz Serije A i nastaviti karijeru u Premiershipu...

Naš 30-godišnji krilni napadač već nekoliko godina pokušava otići iz Intera i karijeru nastaviti na Otoku, no bogati engleski klubovi nikako da Talijanima ponude zadovoljavajuću odštetu pa se transfer svaki put dosad izjalovio.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što nije uspio potpisati za Manchester United još u eri Mourinha, isto se dogodilo i s pokušajem prelaska u Arsenal prošle zime.

Međutim, britanski The Sun tvrdi kako su se Emeryjevi 'topnici' kojima treba Perišićev profil igrača vratili ovog ljeta u igru za dovođenje hrvatskog reprezentativca, čime bi mu ostvarili veliku želju i napokon dali priliku da zaigra u Premiershipu.

Što se odštete tiče, vjeruje se da će potraživanja Intera biti znatno manja nego prethodnih godina te da bi već 40 milijuna eura moglo biti dovoljno, a možda i koji milijun manje. Milanski klub nedavno je odbio kineski Shanghai Shenhua koju je nudio 25 milijuna, ali londonski klub ima pristojan budžet i trošio je i puno veće svote prilikom kupovanja igrača pa mu ova cijena ne bi trebala biti previsoka.

Valjda će ta beskrajna Ivanova engleska sapunica napokon završiti ovog ljeta...