pretjerana bahatost

Anthony Joshua na ružan način ponizio Stipu Miočića!

16.06.2017 u 17:33

Bionic
Reading

UFC-ov teškaški prvak Stipe Miočić izjavio je da se želi okušati u boksačkom meču protiv Anthonyja Joshue, no Britanac je na taj prijedlog reagirao komentarom 'tko je je**te taj tip?'

Podsjetimo, nakon dvije obrane naslova prvaka Stipe Miočić nije pretjerano sretan odnosom koji prema njemu ima UFC, jer ga novčano ne nagrađuje adekvatno s obzirom na vrhunske rezultate koje postiže.

Nakon što je potvrđena borba Mayweathera i McGregora, Amerikanac hrvatskog podrijetla došao je na ideju koja bi sigurno bila financijski znatno unosnija od sljedeće obrane naslova UFC-ove titule, a to je dvoboj s aktualnim teškaškim boksačkim prvakom Anthonyjem Joshuom.

'Mislim da bi to bila sjajna borba. On je veliki borac, nije slučajno postao prvakom. Ali ja bih ga namučio,' uvjeren je Miočić, no iz Britanije je stigao odgovor koji mu se sigurno nije svidio.

'Tko je je**te taj tip?', zapitao se bahato Anthony Joshua komentirajući nagađanja o potencijalnom meču dva prvaka.

Britanac je tako pokazao da nema poštovanja prema prvaku UFC-a ili se možda jednostavno ne zna služiti 'guglanjem' koje bi mu otkrilo sve što treba znati o Miočiću...

  • +3
Joshua nokautirao Vladimira Klička Izvor: Reuters / Autor: Andrew Couldridge