NOVA LJUBAV?

Zvijezda 'Prijatelja' partijala bez zaručnika u društvu novog muškarca

11.04.2018 u 10:19

Bionic
Reading

Courtney Cox, američka glumica koju javnost najbolje poznaje po ulozi u seriji 'Prijatelji' uhvaćena je u bliskom odnosu s nepoznatim muškarcem čime je dala naslutiti kako je prekinula zaruke s dugogodišnjim partnerom Johnnyjem McDaidom i otkazala planirano vjenčanje

Nakon večere s bliskom prijateljicom Jennifer Aniston, Jasonom Batemanom i njegovom suprugom Amandom Ankom, te popularnom voditeljicom i komičarkom Ellen DeGeneres, glumica Courtney Cox napustila je elitni restoran u Los Angelesu u društvu nepoznatog muškarca.

Stasitog muškarca i popularnu tv zvijezdu pritom su uslikali paparazzi fotografi i to dok su se držali za ruke i izgledali poprilično blisko, a da su ipak nešto više od prijatelja, potvrdio je i nježan zagrljaj.

Ova vijest ne bi bila toliko čudna da crnokosa glumica nije zaručena s irskim pjevačem Johnnyjem McDaidom, s kojim je uskoro planirala i vjenčanje.

  • +3
Courtney Cox i Johnny McDaid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Courtney i McDaid upoznali su se još 2013. godine i to svega nekoliko mjeseci nakon što se ona rastala od dugogodišnjeg supruga Davida Arquettea s kojim dijeli kćer Coco.

Merry Christmas everyone 💘💘

Objavu dijeli Courtney Cox 💗 (@courteneyyy.coxx)

Nakon samo godinu dana veze, par je objavio zaruke, no u prosincu 2015. su prekinuli. Nekoliko mjeseci proveli su razdvojeno da bi u proljeće 2016. ponovno obnovili svoju romansu.

Nedavno se počelo šuškati i kako 53-godišnjakinja planira vjenčanje s 41-godišnjim Johhnyjem. Pričali su o intimnoj ceremoniji za obitelj i najbolje prijatelje u malenom mjestu u Irskoj, odakle potječe popularni pjevač, a potom bi veliko slavlje bilo organizirano u njezinoj luksuznoj vili u Malibuu. No, prema svemu sudeći do vjenčanja neće doći jer je glumica sreću pronašla u zagrljaju novog, javnosti još nepoznatog muškarca.