iskrena do kraja

Zorica Kondža o Baby Lasagni: 'Nisu normalni, kako nisu prepoznali da je to ludilo pisma'

06.03.2024 u 11:12

Bionic
Reading

Uspješna karijera naše pjevačke dive traje već više od 40 godina. Ovih dana se doznalo da se sprema za još jedan nastup na festivalu Melodije Jadrana, ali još one zna s kojom će se od tri pjesme predstaviti. I ona je komentirala Doru i našeg ovogodišnjeg predstavnika na Eurosongu

Zorica Kondža više puta je bila na natjecanju za pjesmu Eurovizije i uvijek se plasirala visoko. Među ostalim je s Oliverom Dragojevićem pjevala 'Sreća je tamo di si ti', a onda joj je, priznala je, 'sve nekako postalo tlaka'.

Za Baby Lasagnu je komentirala da je zanimljiv te da je 'sigurna da će postati ime na našoj estradi i da je ne čudi što sada mnogi žele suradnju s njim'. Ispričala je kako je reagirala kad je prvi put čula pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim'.

  • +3
Zorica Kondža Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

'Kad sam prvi put čula Baby Lasagnu, još prije njegovog nastupa na Dori, došla sam i rekla sinovima i suprugu, jer i oni se bave glazbom: 'Ljudi, dođite, ovo morate čut! Pisma je ludilo, ovo mora pobijedit!' Otvorila sam neki članak na internetu jer je u naslovu stajalo da je ta pisma bila rezerva pa me zanimalo. 'Pa ovi nisu normalni, kako nisu prepoznali da je to ludilo pisma!', bila mi je prva reakcija', ispričala je pjevačica za Slobodnu Dalmaciju.

Dodala je da ima šanse za pobjedu i smatra da ta pjesma 'zaslužuje da bude na tronu Europe'. Otkrila je da su joj lani neki autori nudili da ide na Doru, ali se našalila da kad bi se odlučila na to, onda bi to stvarno morala biti neka dobra pjesma, ala Lasagnina.

DIVA U CRVENOM

Zorica Kondža priredila koncert za pamćenje u Lisinskom, pogledajte atmosferu

Pogledaj galeriju