neponovljiva umjetnica

Zorica Kondža na simpatičan način komentirala sebe u minicama, a fanovi joj poručuju da je 'savršenstvo u bilo kojem izdanju'

15.01.2023 u 18:46

Bionic
Reading

Vlasnica jednog od najljepših vokala na domaćoj i regionalnoj glazbenoj sceni na početku karijere je bila poznata po hipijevskom i rockerskom stilu odijevanja, no s godinama ga je malo modificirala i podignula dugim haljinama, odijelima, kombinacijama s daškom ženstvenosti i elegancije. Više puta je kroz svoje medijske istupe komentirala svoj imidž i izgled

Zorica Kondža spada među one pjevačice koju je uvijek gušt vidjeti bilo na televiziji ili uživo na sceni. Dama je to s neiscrpnom pokretačkom energijom, koja osvaja stavom, pozitivom i osmijehom, a kad zapjeva.. nema onog tko se ne naježi.

Referirajući se na jednu od svojih fotografija iz sadašnjih vremena, opisala je kako se vidi u izdanju koje joj, smatra, ne pristaje. 'Kad vidim sebe sa šilcevima, minicama, jednostavno nisam taj tip. Pogotovo kad sam počinjala karijeru, to bi tada bilo vulgarno', stoji u njezinoj najnovijoj objavi na Facebook profilu.

Kad vidim sebe sa šilcevima, minicama, jednostavno nisam taj tip. Pogotovo kad sam počinjala karijeru, to bi tada bilo vulgarno.

Objavljuje Zorica KondzaSubota, 14. siječnja 2023.

Prpošna i mladolika Zore, kako joj tepaju najbliži i prijatelji, svojedobno je kazala da 'mora nositi štikle, jer nema metar i osamdeset'. 'Nosila sam ih svakakve: naoko lijepe, a neudobne, nestabilne. Sada je drugačije. Gore nosim šarenu odjeću u kojoj se dobro osjećam. Baš sam si sva lepršava i šarena, rekla je za Jutarnji list.

  • +4
Zorica Kondža Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL