raznježila se

Zorica Kondža o svojoj unučici: 'Jako je dobra nije plačljiva, samo joj daj papat i da se naspava'

03.11.2023 u 21:46

Bionic
Reading

Naša pjevačka diva sprema se za skorašnji nastup u Lisinskom i to dva dana zaredom. Priznala je da je i nakon tri desetljeća karijere uhvati trema prije velikih koncerata. Otkrila je koja joj je najdraža pjesma iz karijere, a s posebnim veseljem je pričala o ulozi bake

Zorica Kondža kaže da joj je pred koncert trema i stres, čak i danima prije. To je, objasnila je tako i to je 'iz respekta prema publici jer su ljudi platili i spremali se za koncert pa je prisutan strah jer sve je moguće'.

Iza nje su brojni svevremenski hitovi, a priznala je da u svom bogatom glazbenom opusu ipak ima najdražu pjesmu. Riječ je o pjesmi 'Ti si moj san'. Osim lijepog teksta, melodije te kombinacije glasova i emocija podsjeća je na Olivera Dragojevića s kojim je puno radila zajedno. Svaki put kad čuje tu pjesmu obuzme je poseban osjećaj.

  • +3
Zorica Kondža Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

Ono što joj je na prvom mjestu i na što je najviše ponosna njezini su najmiliji, a upravo su joj nekad zbog odluke zasnivanja obitelji prognozirali kraj karijere. Slavna Splićanka joj je obitelj na prvom mjestu i da je 'malo zapostavila karijeru'. Prije 6 mjeseci je postala baka djevojčice Natali.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

6. DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL

[FOTO] Legendarna Zorica Kondža uz pratnju benda raspjevala Stradun

Pogledaj galeriju

'Mislila sam da znam sve emocije kad imaš toliko godina. Ali ova emocija zaista ne postoji dok, ma ne možeš je smisliti, ne možeš je posuditi, ne možeš je stvoriti umjetno. To je nevjerojatno. Nevjerojatna je emocija od kad se naša mala rodila. Jako je dobra nije plačljiva, samo joj daj papat i da se naspava i onda je sretna i vesela. Samo se smije. I neka njoj da Bog zdravlja', poručila je po mnogima jedna od najboljih hrvatskih pjevačica.