U GRADU ZALJUBLJENIH

Zgodni danski princ Nikolai napokon se pokazao s djevojkom koja mu je zarobila srce

29.09.2021 u 19:38

Bionic
Reading

Iako je s Benedikte Thoustrup u vezi više od dvije godine, mladi danski princ Nikolai tek sad se pokazao sa svojom djevojkom. Tuga i patnja u redovima Nikolaijevih obožavateljica tim je veća, što je na Instagramu osvanula njihova zajednička fotografija iz grada zaljubljenih

Nije tajna da je 22-godišnji princ Nikolai, koji posljednjih godina suvereno vlada modnim pistama, u vezi s Benedikte Thoustrup, ali obožavatelji mladog kraljevića nisu još imali priliku vidjeti ih zajedno. Barem do sada.

Prvu zajedničku fotografiju slatkog mladog para objavila je na svom Instagramu Benedikte, u snimljena je u gradu u kojem će oboje studirati ovoga semestra.

Na fotografiji se oboje zaljubljeno smiješe, očiju usmjerenih jedno prema drugom kao da ništa drugo oko njih ne postoji, a blago zamućena fotografija nastala je, kako i dolikuje, na ulicama grada zaljubljenih – Pariza.

'Utorak navečer u Parizu', napisala je studentica i podijelila nekoliko fotografija s dojmovima iz francuskog glavnog grada.

Osim kraljevske ljubavi, fotografije dokumentiraju i početak njihovog privremenog života u Parizu, obzirom da će par jesenski semestar provesti na tamošnjem sveučilištu.

Pratitelji Benedikte objavu su zasuli emotikonima srca i porukama 'slatko ' i 'tako lijepo'.

Danski tabloidi posljednjih su se tjedana bavili pitanjem zajedničkog stanovanja mladog para, o čemu je bilo vrlo kontradiktornih izjava.

  • +8
Danski prinčevi Nikolai i Felix Izvor: Profimedia / Autor: Hanne Juul/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glasine je zaustavila prinčeva majka, 57-godišnja grofica Alexandra od Frederiksborga, koja je putem svoje glasnogovornice poručila kako će princ Nikolai i Benedikte Thoustrup u Parizu živjeti odvojeno.

'Odluka je donesena iz praktičnih razloga', navodi se u izjavi grofice od Frederiksborga.

Benedikte je nedavno na Instagramu otkrila da će živjeti u povijesnoj četvrti Marais, no nije poznato gdje se smjestio sin 52-godišnjeg princa Joachima.

Semestar i ljubavna idila mladog para u inozemstvu trebali bi trajati do siječnja sljedeće godine.