NIKOLAI OD DANSKE

Zaboravite na Williama i Harryja, svi luduju za mladim danskim princom

28.02.2018 u 12:49

Bionic
Reading

Osamnaestogodišnji princ Nikolai od Danske, najstariji sin princa Joachima i njegove prve supruge Alexandre, grofice od Frederiksborga, novo je ime u svijetu mode, a mnogi mu predviđaju sjajnu karijeru obzirom na izgled i kraljevsko podrijetlo

Smeđokosi princ koji je debitirao kao maneken na ovogodišnjem londonskom tjednu mode, nova je akvizicija danske manekenske agencije Scoop Models.

Nikolai svoj egzotičan izgled duguje majci: grofica Alexandra je rođena u Hong Kongu u obitelji engleskog, kineskog i austrijsko-češkog podrijetla, a ovaj 18-godišnjak koji nosi titulu grofa od Monpezat, sedmi je u redu za dansku krunu.

  • +7
Danski princ Nikolai Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Baš poput svog oca i strica, i Nikolai je pohađao prestižnu Krebs školu u Copenhagenu, a kasnije je nastavio školovanje u školi Herlufsholm.

Mlađahni Danac na londonskom je Tjednu mode nosio reviju Burberryja pojavivši se u dvije zanimljive kombinacije: tamnoplavom kaputu sa zlatnom košuljom i u kiltu preko crnih hlača i s kockastom jaknom.

'Naša agencija je angažirala Nikolaia za Burberryjevu modnu reviju u Londonu', potvrdila je Bente Lundquist, PR agencije Scoop Models.

Ni ne sumnjamo kako će mladi princ imati hrpu angažmana, obzirom na svoj zanimljiv izgled i otmjeno podrijetlo, s tim da je dobro poznato koliko je u svijetu mode danas bitno i poznato prezime. Nikolai se tako pridružio gomili manekena i manekenki, djece slavnih poput kćeri Cindy Crawford Kaie Gerber, sestara Hadid, Gabriela sina Daniela Day-Lewis, Sofije Richie, kćeri Lionela Richieja, te sinova Piercea Brosnana Parisa i Dylana