MOMČILO OTAŠEVIĆ

Zgodni crnogorski glumac pokazao novi look bez brade

10.04.2018 u 18:46

Bionic
Reading

Momčilo Otašević, markantni glumac koji je dobro poznat svim ljubiteljima serije 'Čista ljubav' pokazao je svoj novi imidž - bez brade

Zgodni Crnogorac koji je u vezi s glumicom Jelenom Perčin s kojom očekuje dijete odlučio je obrijati svoj zaštitni znak bradu, a na svojem Instagramu se zaigrao s objavom prije/poslije pokazavši kako odlično izgleda i bez brade.

Inače, Jelena je u nedavnom intervjuu za InMagazin ispričala kako se jako veseli prinovi. 

Na pitanje kako je reagirala kad je saznala da je trudna imala je dva odgovora.

  • +2
Jelena Perčin i Momčilo Otašević Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Apsolutno sreća. Ja sam ljubitelj djece i mislim da je svako dijete blagoslov. Bila sam iznenađena iako se čovjek uvijek pita zašto se ljudi iznenade', kaže ona.

Između ostalog otkrila je i zašto se zaljubila u devet godina mlađeg Momčila.

Jelena Perčin Izvor: Promo fotografije / Autor: Joanna Paciorek

'Ako bi mogla reći zašto nekog voliš ili se zaljubiš u njega, to je taj njegov nevjerojatni karakter. Toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina je toliko zarazna da se ne mogu ljutiti na njega. Mi se nikada nismo posvađali', rekla je Jelena Perčin za InMagazin. 

Iz braka s Kristijanom Babićem, Jelena ima osmogodišnju kćerku Lotu, dok će crnogorskom glumcu Momčilu Otaševiću ovo biti prvo dijete.