ZNA U ŠTO SE UPUŠTA

Jelena Perčin otkrila da razmišlja o drugom braku

22.03.2018 u 19:32

Bionic
Reading

Jelena Perčin progovorila o svojoj drugoj trudnoći i Momčilu Otaševiću nakon što je skoru prinovu na svojoj stranici Facebooka potvrdila sad već dobro poznatim riječima 'nepopravljivi optimizam=biti trudan u Hrvatskoj'

Glumica Jelena Perčin za InMagazin progovorila je o trudnoći, Momčilu Otaševiću, planovima za novi brak, te igra li njihova razlika u godinama ikakvu ulogu.

  • +2
Jelena Perčin i Momčilo Otašević Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Jelena Perčin prvo je, naravno, morala odgovoriti na pitanje koje se svima motalo po glavi – što je točno mislila kad je izjavila da je biti trudan u Hrvatskoj jednako nepopravljivom optimizmu.

'To se više odnosilo na mogućnosti koje trudnice imaju u Hrvatskoj. Mi ako nećemo igrati predstavu moramo ići na bolovanje, a na bolovanju nam primanja jako padnu. Imam sreću da radim u kazalištu koje ima razumijevanje tako da još uvijek radim, nisam na bolovanju, ali znam puno kolegica koje su morale na bolovanje jer su toliko bile 'maltretirane' da su dale otkaz jer nisu više mogle podnositi tu torturu. Strašno je u državi koja kao donosi neke mjere za poticanje nataliteta i stalo joj je do toga, ali nije baš tako', kaže Jelena.

Na pitanje kako je reagirala kad je saznala da je trudna imala je dva odgovora.

'Apsolutno sreća. Ja sam ljubitelj djece i mislim da je svako dijete blagoslov. Bila sam iznenađena iako se čovjek uvijek pita zašto se ljudi iznenade', kaže ona.

Glumica je odgovorila i na pitanje zašto se zaljubila u devet godina mlađeg Momčila.

'Ako bi mogla reći zašto nekog voliš ili se zaljubiš u njega, to je taj njegov nevjerojatni karakter. Toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina je toliko zarazna da se ne mogu ljutiti na njega. Mi se nikada nismo posvađali', kaže Jelena Perčin.