nOVA BEBA NA GLUMAČKOJ SCENI

Stiže prinova: Jelena Perčin i Momčilo Otašević postat će roditelji?

16.02.2018 u 16:30

Bionic
Reading

Lijepa brineta i sve uspješniji crnogorski glumac u vezi su gotovo dvije i pol godine, a čini se kako imaju razloga za veliko veselje. Ljubimci televizijskih serija, Jelena Perčin i Momčilo Otašević navodno čekaju svoje prvo dijete

U tiskanom izdanju Jutarnjeg lista objavljeno je da dubrovačka glumica čeka drugo dijete, a vijest je dodatno podgijala uska, zelena haljina u kojoj se  trudnički trbuščić Jelena Perčin nedavno pojavila na Večeri Zaklade Ivana Hodak. Na fotografiji se nazire trudnički trbuščić, no glumica je odbila komentirati nagađanja. 'Nećemo davati nikakve izjave kao ni do sada', rekla je za tportal.

Ako je istina, deset godina starija od 27-godišnjeg Momčila Otaševića, Jelena Perčin trudna je po drugi put budući već ima 8,5-godišnju kćer Lotu iz braka s ugostiteljem Kristijanom Babićem.

Iako su zajedno glumili još prije šest godina u seriji 'Zora dubrovačka' među glumačkim parom, zaiskrilo je prije dvije i pol godine na snimanju serije 'Kud puklo da puklo'. Od tada su nerazdvojni, a osim kulturnih gradskih zbivanja, rado su viđeni gosti i na zagrebačkim događanjima. 

  • +5
Jelena Perčin na promociji knjige Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo